(( DINING TABLE ))

Vi er veldig fornøyde med spisebordet vårt fra danske Bo Consept. Utrolig kjekt med ileggsplater som allerede ligger klare i bordet, og bare kan skyves opp og ut på midten. Jeg for min del var litt usikker på om jeg helst ville ha eikefarget bord, eller hvitt - men det ble hvitt. Håper ikke jeg angrer på det med tiden. Under ser dere diverse bilder av spisebordet. Første til venstre er bilde av nyttårsbordet, pyntet med pomponger og tulipaner i vann. Man kan nesten se på bildene de ulike månedene de er tatt, gøy!

 

 

 

 
 


Jeg syns det er så gøy å se på bilder av akkurat den samme plassen, men hvordan den har utviklet seg fra måned til måned. Først bare spisebord og skjenk, deretter bilder på veggen, settekasser osv. Stolene våre er kjøpt på skeidar, og er utrolig gode å sitte i. Jeg skal innrømme at vi er ganske dårlige til å sitte ved spisebordet å faktisk spise, men det er fordi vi har spisebenk med barkrakker på kjøkkenet. Så da blir det ofte til at vi sitter der å titter ut av vinduet mens vi spiser. Der står morgensola inn, så det passer liksom så bra.

Måtte ta med et juletre bilde også, selvom det er ganske på kanten. Syns det var så fint å ha juletreet stående ved siden av trappa! Vi har jo kunstig juletre som vi hadde fra før, men det spørs om vi ikke må tilbake til ekte gran til neste jul. Vi har jo en takhøyde på 5 meter i stua, så den bør absolutt utnyttes ved juletider :)

Ønsker alle en riktig god onsdag, nå er det ikke lenge til min kjære endelig starter påskeferie også. Blir på en måte ikke helt ferie, før han har ferie også. Rart med det:)

 

Andrea

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kirkebergveien

kirkebergveien

28, Røyken

Interiør Nytt hus Nyutdannet Instagram: @lykkelerke

Kategorier

Arkiv

hits