( VIPS )

Vel, ikke akkurat vips - men nesten!

Dette stuebordet fra søstrene grene var blått. En nydelig blåfarge, men jeg fant den vanskeligere og vanskeligere å matche, så jeg måtte gjøre noe med det. På sikt ønsker vi oss ett litt større stuebord, men for denne gang var det bare å slippe kreativiteten løs. Jeg har desverre ikke så god tålmodighet. Spesielt ikke når det gjelder arbeid som innebærer pussing med pussepapir. Jeg husker det allerede på sløyden på skolen, at jeg rett og slett mislikte det. Det ble aldri så glatt som sløydlæreren forventet, og jeg gikk lei. Prøvde å snike meg til at jeg hadde pusset nok, og lurte bare meg selv. For dere kan jo tenke dere resultatet med olje, når underlaget er ujevnt og flisete. Nok om det :)

FØR:

 

MALINGSSPRAY OG FINT PUSSEPAPIR:

 

Jeg pusset ned overflaten, og sprayet på hvitmaling i flere omganger med tørketid på ca. 1 time imellom hvert lag. Fortsett til du syns overflaten er godt nok dekket. 

Jeg burde ha pusset enda mer, men jeg gadd ikke rett og slett. Men det er selvsagt å anbefale at man pusser ned skikkelig!

NÅ:

Ta dada! Til tross for litt dårlig med pussing: hvitt og fint stuebord. Jeg har i tilegg lagt et lag med kontaktpapir på overflaten, men er usikker på om jeg skal fjerne det igjen. Ble ikke helt 100 % fornøyd med finishen, ble litt for shiny. Men  funker ihvertfall strålende som en midlertidig løsning, og jeg er veldig fornøyd med hvitt stuebord :) Sraylakk er gøy! Neste prosjekt er at norgesglassene skal spraylakkeres. Har sett det på instagram, og det er super fresht. God mandag ;)

 

Andrea

4 kommentarer

Anita Søvold

06.04.2015 kl.11:56

Elsker sånne bord :D

Cindy

06.04.2015 kl.15:39

Du er flink du! Er så fint hos dere!

kirkebergveien

06.04.2015 kl.16:23

Cindy: Smask

kirkebergveien

06.04.2015 kl.16:23

Anita Søvold: Ja, er veldig fine :)

Skriv en ny kommentar

kirkebergveien

kirkebergveien

28, Røyken

Interiør Nytt hus Nyutdannet Instagram: @lykkelerke

Kategorier

Arkiv

hits