// Forever //

Forever er verden største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forever har sin virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og millioner av mennesker drikker deres Aloe vera gel hver eneste dag. Jeg ble kjent med Forever i våres, og syns med en gang det virket som spennende produkter og et spennende konsept. Jeg er alltid på søken etter de perfekte utfordringer, og etter å ha testet ut Forever sine topp 8 produkter nå i sommer, er jeg klar for å starte som oppn selvstendig forhandler. 

I lange tider og i mange kulturer har Aloe vera vært til nytte og glede for mennesker. Sant nok har mye av kunnskapen om nytteplanter etter hvert gått i glemmeboka, men den begynner nå å vekkes til live igjen takket være den voksende interessen for naturlige veier til større velvære. En kombinasjon av Aloe vera, sunn mat og mosjon kan være en måte å oppnå litt bedre balanse og mer harmoni i dagliglivet. Jeg opplever at jeg selv og mange av mine nærmeste har ulike plager og utfordringer. Jeg gleder meg til å se hva disse produktene kan hjelpe oss med i vår hverdag. det gies ingen garantier, men jeg har troen på Aloe vera som nytteplante. 

 

      Forever sine topp 8 produkter består av:

Aloe Vera Gel : Gel til å drikke som flytende kosttilskudd. Vår bestselgende Aloe vera-drikke består av handplukket, økologisk dyrket Aloe vera. Ta en titt på denne videoen som viser fordeler en kan ha av å drikke Aloe vera: https://www.youtube.com/watch?v=AejZjR0qIig

Aloe berry Nectar : Samme fine produktet som originalen: handplukket og økologisk dyrket Aloe vera, men her med god smak av tranebær og eple som passer hele familien.

Aloe Vera Gelly : selve planten på tube. 
Denne fantastiske tuben bør inngå i ett hvert hjemmeapotek!
Absorberer raskt, kjøler, beroliger, pleier og bevarer. 
Utmerket til brannskader, stikk, solbrent hud, munnsår, tannutbrudd, gnagsår eller bare som fuktighet for huden. Selv blander jeg den 50 / 50 med vår Propolis krem og bruker som fuktighetskrem i ansiktet. Den har samme ph verdi som huden, så den fungerer nesten som ett ekstra hudlag. Det har vi selv erfart her hjemme når vi smører den på sår. De gror utrolig raskt!

Aloe Heat Lotion : For trette kropper. Masasjelotion med varmende eller kjølende effekt. Populær også på voksesmerter hos barn. Mange bruker denne på skuldre, føtter o.l. Ved hodepine, anbefales det å smøre heatlotion rundt ved hårfeste i panne og nakke. 

Aloe Propolis Creme : En av mine absolutte favoritter fra Forever heart emoticon 
Jeg elsker duften på Aloe Propolis Creme!
Vår multikrem, "naturens egen antibiotika"- bakteriedrepende.
Perfekt til tørr hud, problemhud, bleieutslett, fotkrem, håndkrem, slitte hårtupper mm. Mykgjørende, pleiende og beskyttende.
Perfekt som kuldekrem, da den ikke inneholder vann. 
Fin å kombinere med andre produkter, selv blander jeg den 50 / 50 med Gelly og bruker som fuktighetskrem og på sår/gnagsår.

Bright toothgel :Tannkrem med frisk smak. Bra for både tannkjøtt og slimhinner. Polererer tennene skånsomt. Forever Bright inneholder ikke fluor, så kompletter gjerne med fluortablett om du ønsker. Kan brukes av hele familien, da den ikke er farlig å svelge. Gir rene tenner, og frisk pust som varer. Populær blant barna for sin monster-grønne farge :) 

Aloe Lips : Denne leppepomaden er først og fremst en leppepomade, men den er også et lite reiseapotek i seg selv! Gir godt med fuktighet, og inneholder ikke vann som tørker ut leppene. Varer lenge, og lukter godt 

Argi + : er et kosttilskudd som inneholder aminosyren L-arginin, samt en juice - og fruktekstraktmiks fra bl.a blåbær, bringebær, druer og granateple. ARGI + dekker ditt dagsbehov av vitamin D, C, B6, B12 og folsyre. ARGI + kan gi deg mer energi, bedre blodsirkulasjon, bedre restitusjon etter trening, økt muskelmasse, utholdenhet og styrke. Perfekt også for deg som føler du mangler energi og overskudd. Populært kalt for "husmorspeed" i sosiale medier :p
Smaker i tillegg himmelsk.

 

Forever sin FIT serie er i vinden om dagen, det kommer et innlegg om disse produktene en av de næreste dagene.

 

Ta kontakt på: ragnhild_andrea_n@hotmail.com om du er interessert i å høre mer om våre produkter, ønsker å vite pris eller du ønsker å bestille varer. Jeg hjelper deg med det du lurer på :) Følg gjerne siden min på facebook: Forever Living forhandler Andrea Nyhuus - Helse, Velvære og Karriere.

                      

                                                                                                                                                                                                                                                 (Reklame)

 

Andrea 

 

2 kommentarer

madde

27.08.2015 kl.20:50

Jeg vil gjerne snakke med deg om bestilling :)

kirkebergveien

27.08.2015 kl.20:54

madde: Selvsagt! Kontakt meg gjerne på mailen min: ragnhild_andrea_n@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

kirkebergveien

kirkebergveien

28, Røyken

Interiør Nytt hus Nyutdannet Instagram: @lykkelerke

Kategorier

Arkiv

hits