/ Make a change in your life /

CHANGE 9 

Utrolig mange har testet ut vårt C9 produkt de siste ukene, og rundt om på nettet florrerer det av lovord og begeistring. Vet du ikke hva C9 går ut på? Les videre!

 

C9 er en 9 dagers kickstart til bedre helse og gode vaner. Legg grunnlaget for å føle deg bedre og se bedre ut. CHANGE 9 er programmet som på ni dager kan hjelpe deg å kickstarte din reise mot ditt smalere, sunnere jeg. Det er effektivt, enkelt å følge og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring i dag. Ingen sukker, lite karbohydrater og generelt sunn og ren mat. C9 er steg 1 i vårt komplette F.I.T program.

Forever F.I.T. er et smart program komplett med trening, kosttilskudd og kostråd som i tre enkle steg hjelper deg til å føle deg bedre og se bedre ut. CHANGE 9 gir din kropp en omstart på ni dager, F.I.T. 1 vil endre hvordan du ser på kosthold og trening, og hjelpe deg til å sette mål for vektkontroll. I F.I.T. 2 handler det om å forme, forandre og forvandle din kropp. Sammen utgjør de en uunnværlig følgesvenn på vegen til å føle deg bedre og se bedre ut.

For å se nærmere på testpersoners resultater etter å ha gjennomført hele F.I.T programmet på 69 dager, ta en titt her: 

http://www.foreverliving.no/fit/fit_testimonials

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å bestille din kickstart!
Husk vår 90 dagers fornøyd garanti, skulle du ikke være fornøyd med produktet får du pengene i retur når du leverer tilbake varen/embalasjen. 

 

Kontakt meg på: ragnhild_andrea_n@hotmail.com.

Eller følg meg på facebook: Forever Living forhandler Andrea Nyhuus - helse, velvære og karriere .

 

- Andrea -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kirkebergveien

kirkebergveien

28, Røyken

Interiør Nytt hus Nyutdannet Instagram: @lykkelerke

Kategorier

Arkiv

hits