11.09.2015

Jeg syns fenomenet Aloe Vera er kjempe interessant!

Men hvorfor skal akkurat jeg drikke Aloe Vera Gel?

Tarmsystemet ditt suger opp energi fra maten du spiser. Daglig får vi i oss ulike næringsmidler som kroppen ikke greier å skille ut. Dette kan legge seg som en hinne på tarmen, og hindre den i å suge opp den næringen kroppen vår egentlig trenger. Aloe Vera gel inneholder naturlige såpestoffer som bidrar til å skille ut disse uønskede slaggstoffene. Resultatet blir at tarmen igjen suger opp næringen, noe som kan gi deg økt energi.

Aloe Vera gel inneholder alt utenom Omega-fettsyrene og vitamin-D. Dette gjør Aloe Vera til et perfekt kosttilskudd. Det finnes over 200 virksomme stoffer naturlig i Aloe Vera planten. Alle disse virker sammen, og det er dette samspillet som er så unikt. Det snakkes om en synergieffekt. Kort fortalt betyr dette at stoffene får større effekt sammen, enn hver for seg. For at denne synergieffekten skal være sterkest mulig, er det viktig at produksjonen av Aloe Vera gel er gjort riktig. Dette kan du være sikker på at den har ved å se etter IASC-merket.

Aloe vera gel brukes som et balansert, daglig kosttilskudd på grunn av at den inneholder mineraler, vitaminer og aminosyrer. Mange mennesker kan fortelle at deres generelle sunnhetstilstand er forbedret, og at de føler økt tilfredshet. Aloe Vera blir av den grunn, helt fra gammelt av, ofte omtalt som "Mirakelplanten". Aloe vera inneholder også det sjeldne vitaminet B12. Dette finnes kun i to plantesorter, noe som gjør Aloe Vera gel til et viktig tilskudd for vegetarianere og veganere.

Det går ikke å overdosere med Aloe Vera gel. Kroppen tar opp det den trenger, og skiller ut resten. Drikker du for mye på en gang, vil du oppdage at du må en tur på do. Da er det rens av tarmsystemet som inntrer :)

Er du overbevist? Prøv vår Aloe Vera Gel!
Er du ikke overbevist? Prøv allikevel!
Vi har nemlig 90 dagers fornøydhetsgaranti. Er du ikke fornøyd, gir jeg deg pengene tilbake. Enkelt og greit. Så da skader det vel egentlig ikke å prøve?

Jeg anbefaler deg å teste ut vår Aloe Vera gel i 90 dager, for å se hva den kan gjøre for kroppen din. Ta kontakt meg meg for spørsmål og bestilling, på: fboandrea@gmail.com

 

- Andrea - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kirkebergveien

kirkebergveien

28, Røyken

Interiør Nytt hus Nyutdannet Instagram: @lykkelerke

Kategorier

Arkiv

hits