/ GAVETIPS /

Selvsagt kan jeg ikke annet enn å anbefale våre produkter videre, når jeg er så fornøyd! Jeg hadde jo aldri valgt å arbeide med disse produktene om jeg ikke var fan. Akkurat som jeg ikke hadde valgt å jobbe i en klesbutikk der jeg ikke likte klærne, eller i en bedrift med andre verdier enn jeg selv kunne stått inne for.

Jeg er fortsatt midt inne i en prosess der jeg gjør meg kjent med Forever sine mange produkter, og jeg finner meg stadig en ny favoritt. Kjære familie og venner, det blir Aloe Vera under årets juletrær og bursdager. I just can`t help it! Jeg må bare! Jeg vil jo at dere også skal få bli kjent med disse produktene:) Og det beste er, vi har noe for alle og enhver! Jeg har satt sammen en liten gaveguide. Her finner du gavetips til ulike anledninger, mennesker og prisklasser. Håper noen kan få glede av den :)

 

Visste du at vi har deilig mørk ravfarget honning som vi henter fra verdens mest ettertraktede honning-produsenter i Nord-Spanias fjellområder? Takket være sitt høye fruktoseinnhold har honningen lavere GI enn vanlig sukker. Det gjør den til et bedre alternativ til søtning av drikker og bakverk. Mitt gavetips til de du ikke vet hva du skal gi i gave. For eksempel besteforeldrene som har alt? Eller en jubilant? Lag en deilig kurv med honning, litt ost, en vinflaske og kanskje ett velværeprodukt eller flere?

For den treningsglade har jeg satt sammen en blanding av såpe for hele kroppen, frisk og god deodorant, samt to fantastiske kremer. Heat lotion er for trette kropper, og enten kjøler ned eller varmer - alt etter behov. Msm lotionen trenger dypere ned enn hva heat gjør, og er perfekt om du trenger en beroligene, oppfriskende og styrkende krem. Bland de to 50/50 for et perfekt resultat!

       

KURV MED GODSAKER

1. Vårt deilige såpestykke med avocadosmør finner du her: http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/hud/product/avocado_face_body_soap

2. Kurv fra kremmerhuset.no

3. Honning finner du her: http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/tilskudd/product/forever_bee_honey

4. Aloe Badegele finnes her: http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/spa/product/aloe_bath_gelee

5. Relaxatation finner du her: http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/spa/product/relaxation_massage_lotion

 

FOR DEN TRENINGSGLADE

1. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/hud/product/aloe_hand_face_soap

2. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/hud/product/aloe_msm_gel

3. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/hud/product/aloe_heat_lotion_taiwan_version

4. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/hud/product/aloe_ever_shield_deodorant

 

8 November er det farsdag. Hvorfor ikke glede far med noen ordentlige produkter? Her i huset har mannen byttet ut barberskum med aloe vera gelly, og er kjempe fornøyd! Både selve barberingen og resultatet er supert. Mykt og godt. Vår after shave Gentleman`s pride lukter nydelig. Den lukter frisk og godt, og ikke ordenlig parfymefylt bestefar, slik jeg syns mange aftershave gjør ;) Den inneholder Aloe vera, rosmarin og agurk, som varsomt beroliger og gjenfukter huden og gjør den herlig myk og glatt.

De siste produktene jeg har satt sammen i den 4. collagen er en blanding av mine favoritter og produkter jeg har hørt mye positivt om. Her finner du alternativer i alle prisklasser, og jeg kunne egentlig ha fortsatt i en evighet. Vi har jo utrolig mange flere produkter jeg ville anbefalt under dette temaet. Sonya serien er helt nydelig, og serumet er en stor favoritt. Kan kjøpes samlet eller ett og ett produkt, alt ettersom behov og lommebok tilsier. BB cremen venter jeg hjem i postkassa i disse dager, og også den er fløyelsmyk og frisk. Solfaktor 20, samt at den tilfører fuktighet og jevner ut hudtonen. Alpha E-Factor er en pleiende kur som gir huden din ny spenst. Vitamin A, C og E, kamilleekstrakt og agurkurteolje er noen av ingrediensene som gjør trøtt hud frisk, glatt og smidig igjen. Deilige leppestifter, og vår populære lips som tilfører masse fukt. Helt tilslutt vår marine mask, som rengjør i dybden samtidig som den gjenoppretter hudens balanse. Dette skjer ved hjelp av naturlige havsmineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene til Aloe vera, honning og agurk. Den inneholder dessuten rosmarin, som virker både rensende og stimulerende på huden, og naturlig E-vitamin, som er en antioksidant.

  

TIL FAR / BESTEFAR / KJÆRESTE

1. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/hud/product/aloe_vera_gelly

2. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/hud/product/gentleman_s_pride

3. https://portal.foreverliving.no/shop/category/fitness/trening/product/aloe_ever_shield_deodorant

 

FORDI DU FORJENER DET

Perfekte produkter til venniner, mamma, bestemødre, søstre eller deg selv  - fordi du fortjener det ;)

1. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/ansikt_1/product/alpha_e_factor

2. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/ansikt_1/product/sonya_skin_care_collection

3. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/ansikt_2/product/bb_creme_sandy

4. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/lepper_1

5.http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/hud/product/aloe_lips_1_stk

6. http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop/category/ansikt_1/product/forever_marine_mask

 

Her har jeg kommet med mange gavetips, så håper jeg noen finner dette innlegget nyttig. Produkter i alle prisklasser, og du velger jo selv om du vil sette flere produkter sammen til en større pakke, eller plukke ut ett og ett. Jeg har noe for enhver smak, lyst og lommebok i min nettbutikk.

Du finner min nettbutikk her: http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop. For å se priser oppretter du deg enkelt en brukerprofil, så kan du titte og handle i fred og ro. Jeg er tilgjengelig om du ønsker hjelp, tips eller råd, eller om du har spørsmål om produkter eller annet. Kontakt med gjerne på mail: fboandrea@gmail.com eller på min facebookprofil som du finner her: https://www.facebook.com/Forever-Living-forhandler-Andrea-Nyhuus-Helse-velvære-og-karriere-574671732670789/timeline/. Jeg svarer raskt på dine henvendelser!

 

- Andrea - 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kirkebergveien

kirkebergveien

28, Røyken

Interiør Nytt hus Nyutdannet Instagram: @lykkelerke

Kategorier

Arkiv

hits