CHRISTMAS IS COMING!

Åh, i år har jeg mer julestemning enn noensinne! Jeg vet ikke om det kommer av den voksende magen, at hemsen er innredet som en egen liten julebutikk, eller at jeg bare har ekstremt lyst på julemat :) Så i år blir det både hjemmelagde julekort og julekalenderbonanza her i huset.  Årets julegaver skal handles inn fra egen nettbutikk (http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop), så i desember skal vi forhåpentligvis gjøre alt annet enn å farte rundt på overfylte kjøpesentre. Under følger bilder fra julen i fjor. Første jul i nytt hus, , 1,5 mnd etter overtagelse <3 I år lurer jeg på om jeg skulle ha slått på stortromma å laget noe ny pynt til juletreet selv, det kunstige juletreet vårt trenger det lille ekstra! Snart må vi jo over på ekte juletre tror jeg, nå som det etterhvert kommer småtroll i hus;)

-GTitonmy-
ycct-wHm6p
-Hm3BFHm9u
yDK60Ynm7_
xJxvlQnm3W
wTSRN4nm6C
wlWTEfHm9z
w6C716Hm3L
xCfWMinm8a

Inspirasjon fra pinetrest til hjemmelagd juletrepynt ser du under. Jeg fikk lyst til å prøve meg på papirhobby av noe slag, det er såå fint!

 
 


Er du på jakt etter julegaver, har jeg mange gode tips fra min nettbutikk. Jeg setter gjerne sammen gavepakker ut ifra dine ønsker om behov og pris, og pakker inn i cellofan eller gaveposer :) Under ser du noen av mine forslag, gaver fra 39,- og oppover :)

91hLjSRA0U
8-hKInRA2U

8-hSTyRA2n

88eVq8RA9Y


Jeg kan kontaktes i kommentarfeltet her, via min nettbutikk: http://myaloevera.no/andreanyhuus/nb/shop, eller på mail: fboandrea@gmail.com. Ikke nøl med å kontakte meg om du har spørsmål :)

AndreaÉn kommentar

Nabokjerringa

17.11.2015 kl.20:20

Småtroll, ja... man inviterer med seg tusenvis av dem, samtidig som man trekker ei julegran i hus. De tiner, våkner, formerer seg, kravler og kryr og kan gjøre en syk i månedsvis *snakker av erfaring*

Så: Plast-tre, takk!

Ha en fortsatt fin kveld ^^

Skriv en ny kommentar

kirkebergveien

kirkebergveien

28, Røyken

Interiør Nytt hus Nyutdannet Instagram: @lykkelerke

Kategorier

Arkiv

hits